Nemetschek Allplan

Ap_Logo_RGB_white-bg_300
A müncheni székhelyű Nemetschek Allplan Group, amely magába foglalja a Nemetschek Allplan Systems GmbH technológiai céget és a helyi forgalmazókat, a világ egyik vezető CAD szoftver szállítója az épületek tervezéséhez, építéséhez és kezeléséhez. Több mint 400 alkalmazott kilenc országban dolgozik naponta azon, hogy innovatív megoldásokat fejlesszenek ügyfeleik számára. A komponens alapú szoftver világszerte 18 nyelven elérhető.

Cégünk 1996 óta, míg vezetőink már 1993 óta személyesen részt vesznek a Nemetschek Allplan szoftverek magyarországi terjesztésében,támogatásában és lokalizálásában. Két verzió kivételével személyesen közreműködtünk az eddig Magyarországon megjelent összes Allplan verzió lokalizációs feladataiban. A Nemetschek lokalizációs központjával végzett sikeres közös munka eredményeként az Allplan 2003, 2004, 2005, 2006, 2008 és 2009 verziókhoz az összes nyelvi változat elkészítéséhez az általunk fejlesztett nTranslate és nMemorize fordítást segítő alkalmazásokat használta az összes fordításban résztvevő cég szerte a világban. Szoftvereink a mai napig használatban vannak az Allplant érintő lokalizációs feladatokhoz.

Az Allplan szoftverrel kapcsolatban közel 20 évnyi tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amellyel ügyfeleink munkáját segítjük különböző szolgáltatások formájában: tanácsadás, problémamegoldás, telepítés (hálózatos verzió), adatkonvertálás, kiegészítők, telepítők, adatmentés, speciális 3D szerkezetek feldolgozása stb.

Ha Önnek kérdése van az Allplannal kapcsolatban vagy segítségre van szüksége, akkor lépjen velünk kapcsolatba!