Gyakori kérdések és válaszok

Általános kérdések
kibontás
összecsukás
Miért látom az összes tervet, ha nincs engedélyem a letöltésükhöz?

A Planmanager alapelvei közé tartozik a teljes transzparencia és az, hogy az információkhoz való hozzáférésnek a lehető legtágabb teret biztosítsa. Azon felhasználók, akiknek nincs letöltési engedélyük a tervek modulhoz, pontosan annyi információhoz férhetnek hozzá, amennyiből meg tudják állapítani azt, hogy egy adott terv esetleg nélkülözhetetlen feladataik elvégzéséhez. Ilyen estekben a felhasználók felveheti a kapcsolatot a terv vagy a projekt gazdájával a szükséges tervek, tervrészletek biztosítása érdekében.

Hogyan tudom korlátozni a munkaanyagokról érkező értesítéseket?

A Planmanager alapesetben azon munkaanyag kategóriák eseményeiről küld azonnali értesítést, amelyhez az adott felhasználónak valamilyen szintű hozzáférési engedélye van. Azonban minden felhasználó egyedileg beállíthatja, hogy mely eseményekről szeretne azonnali értesülni (Felső menü - Beállítások - Értesítések oldal).
Ezek a beállítások nem befolyásolják a napi összefoglaló küldését és annak tartalmát!

Miért nincs minden tervhez előnézet és miniatűr kép?

Ennek két oka lehet. Az első esethez tartoznak azok a tervek, amelyek aznap lettek regisztrálva a tervlistába. Mivel a bitképek generálása minden nap csak egyszer, hajnalban történik, ezért ezen tervekhez jó esetben már másnap elérhető lesz az előnézet és a miniatűr kép. Amennyiben az előnézet és miniatűr kép egy korábban regisztrált tervnél nem áll rendelkezésre, akkor annak az az oka, hogy a bitképek alapjául szolgáló PDF fájlok hibásak (rosszul összeállított referencia táblák) vagy hiányosak (pl. hiányzó betűtípusok)

Miért van korlátozva a feltölthető fájlok mérete?

A feltöltött fájlok azt a célt szolgálják, hogy akiknek abból dolgozniuk kell, bárhol könnyen és gyorsan hozzáférjenek az eredeti fájlokhoz digitális formában. Ezen célok biztosítása érdekében alkalmaz a Planmanager maximális fájlméret korlátot. A hardverek és szoftverek időközbeni fejlődésével valamint egyedi feltételek esetén hozzáigazítjuk a megváltozott igényekhez. Amennyiben problémát okoz Önnek a PDF fájljok kis méreten tartása, lépjen velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk optimalizálni a PDF fájlok létrehozási folyamatát.